Känninen mopoilija kaatui Kustavissa – apuun tuli alaikäinen henkilö kovassa kännissä autolla

KUSTAVI

Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisipartio tavoitti päihtyneen mopoilijan ja henkilöauton kuljettajan Kustavissa lauantaina 11. syyskuuta, kertoo Lounais-Suomen poliisilaitos.

Lauantaina puolenyön aikaan Kiparluodontiellä Kustavissa tapahtui onnettomuus, jossa nuori mopoilija menetti ajoneuvonsa hallinnan ja kaatui. Mopon kyydissä oli myös toinen nuori matkustaja.

Mopon kaatuessa sekä kuljettaja että matkustaja loukkaantuivat. Kummallakaan nuorista ei ollut kypärää. Mopon kuljettaja puhalsi paikalle saapuneen poliisin alkometriin 0,94 promillen lukeman. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Ennen poliisin paikalle tuloa nuoret olivat ehtineet soittaa avuksi ystävänsä, jotka saapuivat paikalle autolla. Tapahtumapaikalla kävi ilmi, että myös avuksi tulleen henkilöauton kuljettaja oli humalassa. Poliisin kuljettajalle suorittama puhalluskoe antoi tulokseksi 1,63 promillea. Henkilöauton alaikäistä kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähteenä: Poliisi