Kaksi rattijuoppoa jäi kiinni Joensuussa, toinen puhalsi kolmen promillen lukemat – lisäksi henkilöautoilija ja polkupyöräilijä kolaroivat

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JOENSUU

Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen pakettiautolla Joensuun Hammaslahdessa, Hammaslahdentiellä, sunnuntaina noin kello 17.30. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 3,00 promillea.


Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen pakettiautolla Joensuun keskustassa, Sepänkadulla maanantaina hieman puolen yön jälkeen. Miehelle tehty tarkkuusalkometrikoe oli antanut tuloksen 0,48 mg/l. Poliisipartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.


Henkilöauto ja polkupyöräilijä olivat kolaroineet Joensuun Hukanhaudalla, Niinivaarantien ja Hirventien risteyksessä sunnuntaina noin 19.30. Henkilöauto oli ollut tulossa Hirventieltä Niinivaarantielle ja hänelle on kärkikolmio osoittamassa väistämisvelvollisuutta. Polkupyöräilijä oli loukkaantunut lievähkösti. Polkupyörä oli vaurioitunut etuosasta, auton konepeltiin ja puskuriin oli tullut lieviä vaurioita.

Lähde ja teksti: Poliisi