Kaksi miestä ajeli päihtyneenä Hämeenlinnassa, toinen oli huumepäissään ja toinen puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja vastusti verikokeen ottoa

Jaa tämä julkaisu ystävillesi:

HÄMEENLINNA

90-luvulla syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Poliisipartio pysäytti auton Hämeenlinnassa klo 20 aikaan illalla. Autoa kuljettaneen miehen huumepikatesti näytti positiivista. Miehen kuljettamasta autosta löytyi myös pieni määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksista.

Slider

80-luvulla syntynyttä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle. Hieman puolenyön jälkeen poliisipartio sai tehtävän epäillystä rattijuopumuksesta Raatihuoneenkadulla. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,3 promillea. Mies ei suostunut puhaltamaan poliisin seulonta-alkometriin, joten häneltä otettiin verikoe. Mies vastusti verikokeen ottamista ja poliisi joutui pitämään miestä paikoillaan toimenpiteen ajan. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Slider

Jaa tämä julkaisu ystävillesi: