Kaksi kuljettajaa puhalsi yli kaksi promillea Janakkalassa, lisäksi seitsemänkymppinen mies kääntyi nuoren keulivan motoristin eteen

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JANAKKALA

Partio sai perjantaina kello 16.10 tehtävän moottoripyörän ja henkilöauton kolarista Sokeriportin ja Potkuriportin risteykseen. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että seitsemänkymppinen mies oli kääntynyt tasa-arvoisessa risteyksessä Potkuriportilta vasemmalle Sokeriportille. Samanaikaisesti oikealta Sokeriporttia oli tullut nuori mies moottoripyörällä etupyörä ylös nostettuna vasenta ajokaistaa käyttäen. Moottoripyörä törmäsi henkilöauton oikeaan etukulmaan, jonka seurauksena moottoripyörän kuljettaja lensi katuun. Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui törmäyksessä ja hän kuljetettiin sairaalaan.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena molempien osalta.


Hätäkeskus ilmoitti lauantaina puolenyön aikaan, että Helsingintiellä on henkilöauto ajautunut ulos tieltä ja yksi henkilö on auton luona. Partio tapasi kyseisen 37-vuotiaan miehen auton vierestä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 2,26 promillea ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Lisäksi miehen ajo-oikeus oli vanhentunut.

Partiolle selvisi, että auto oli ajautunut vastaantulevien kaistan yli pientareelle.

Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen. Tämä lisäksi hänen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.


Hätäkeskus ilmoitti perjantaina puolenpäivän aikoihin, että Rytkösentorilla nainen oli ajanut autollaan ulos tieltä. Partiolle selvisi, että viisikymppinen nainen oli ajautunut tien sivuun törmäten puuhun. Auto vaurioitui törmäyksessä ja sen turvatyynyt laukesivat.

Autoa kuljettanut nainen puhalsi seulonta-alkometriin 2,76 promillea. Hänestä otettiin verikokeet veranalkoholipitoisuuden selvittämiseksi tapahtumahetkellä. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde ja teksti: Poliisi