Kaksi autoilijaa kisasi korttinsa hyllylle Tohmajärvellä – Enossa pelastettiin kovasti humaltunut veneilijä

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

Kaksi autoilijaa kisasi korttinsa hyllylle Tohmajärvellä - Enossa pelastettiin kovasti humaltunut veneilijä 1
KUVITUSKUVA.

ENO – TOHMAJÄRVI

Miehet ajoivat kilpaa Tohmajärvellä, Enossa puolestaan päihtynyt veneilijä kaatoi veneensä, kertoo Itä-Suomen poliisilaitos.

Kaksi autoilijaa kisasi korttinsa hyllylle Tohmajärvellä.

Poliisipartio pysäytti perjantaina noin kello 16:n aikaan Tohmajärvellä, Uudessä Värtsilässä Sinisellä tiellä, eli Valtatie 9:llä kaksi henkilöautoilijaa, joille oli mitattu 80 km/h nopeusrajoitusalueella 151 km/h nopeus.

Kuljettajat olivat kertoneet käynnissä olleen kilvanajon. Molempia miehiä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heidän ajokorttinsa joutuivat poliisin haltuun.

Molemmilla miehillä oli ollut kyydissään yksi matkustaja. Ajokeli oli hyvä, mutta tie on mutkainen ja sillä on pihaliittymiä sekä risteäviä teitä.

Mies kaatoi veneensä kovassa kännissä Enossa.

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu Joensuun Enosta lauantaina noin puoli kahden aikaan yöllä ja kerrottu miehen olevan veden varassa. Hän oli roikkunut kaatuneessa veneessä ja virta oli kuljettanut venettä Pielisjokea pitkin alaspäin kohti Louhiojan pudotuspaikkaa.

Pelastuslaitos oli pelastanut miehen veden varasta ja toimittanut Louhiojan pudotuspaikalle. Miehelle tehty puhalluskoe oli osoittanut 2,30 promillen lukemaa. Häntä epäillään vesiliikennejuopumuksesta.

Ambulanssi toimitti miehen jatkotutkimuksiin Tikkamäen sairaalaan.

Lähteenä: Poliisi