Kajaanissa katalysaattorivarkauksia – Sotkamossa rattijuoppo ajoi poliisin ratsiaan ja toinen kuljettaja ajoi auton katolleen ojaan

Kajaanissa katalysaattorivarkauksia – Sotkamossa rattijuoppo ajoi poliisin ratsiaan ja toinen kuljettaja ajoi auton katolleen ojaan
Kuvituskuva. Kuva: Poliisi

KAJAANI – SOTKAMO

Poliisia on työllistänyt Kainuun maakunnassa viikolla katalysaattorivarkaudet ja viikonloppuna mm. pari liikennetehtävää, selviää Oulun poliisilaitoksen Kainuun alueen tiedotteesta. Poliisi pyytää katalysaattorivarkauksiin havaintoja. Liikennetehtävissä oli kyse ulosajosta, jossa auto suistui katolleen ojaan sekä rattijuopumuksesta, jossa päihtynyt kuljettaja ajoi poliisin ratsiaan.

Katalysaattorivarkauksia Kajaanissa – poliisi pyytää havaintoja.

Oulun poliisilaitoksen rikostutkinnassa on tutkittavana Kajaanissa tehtyjä omaisuusrikoksia, joissa henkilöautoista oli anastettu katalysaattori. Katalysaattorivarkaudet ovat tapahtuneet tiistain 28. helmikuuta ja keskiviikon 1. maaliskuuta välisen yön aikana.

Tapahtumat ovat olleet pääasiassa Lehtikankaan alueella. Poliisi tutkii tapahtumia varkauksina.

Poliisi pyytää ilmoittamaan tekoihin mahdollisesti liittyvät havainnot poliisille huomioiden myös parkkipaikoilla tai niiden läheisyydessä liikkuneet epäilyttävät kulkijat. Havainnot voi ilmoittaa Kajaanin poliisiaseman asiakaspalvelupäivystykseen p. 0295 416 520 (ma, ti, to ja pe 8 – 16) tai sähköpostitse osoitteella tutkinta.kainuu@poliisi.fi.

Rattijuoppo ajoi poliisin ratsiaan Sotkamossa – Sotkamossa poliisia työllisti myös ulosajo.

Oulun poliisilaitoksen poliisipartioita on työllistänyt Sotkamossa epäilty rattijuopumustapaus sekä ulosajo lauantaina 4. maaliskuuta.

Vuokatissa jäi kiinni epäilty rattijuoppo aamupäivällä poliisin rattijuopumusvalvonnan tuloksena. Henkilöauton kuljettajana ollut mies puhalsi poliisin alkometriin lukemat 0,46 mg/l. Kyseinen lukema on promilleiksi muutettuna 1,04 promillea. Mies kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena.

Aamupäivällä tapahtui myös henkilöauton ulosajo. Henkilöauto oli suistunut ojaan Kuhmontiellä. Auto oli päätynyt ojaan katolleen, mutta kukaan ei ollut loukkaantunut tapahtumassa. Autossa oli ollut tapahtuma-aikaan vain kuljettaja. Tie oli paikalla osin jäinen ja luminen. Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.