Kaahailija kaahasi miehen päälle koulun pihassa Juankoskella, lopulta auto löytyi ojaan ajettuna Jouhtenisentieltä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JUANKOSKI – KUOPIO

Hätäkeskukseen ilmoitettiin keskiviikko iltana kello 23 Juankosken koulun pihamaalla sattuneesta onnettomuudesta. Asian selvittelyssä ilmeni, että henkilöauton kuljettaja oli kaahannut koulun pihassa ja ajanut pihassa olleen miehen päälle. Mies oli kulkeutunut jonkin matkaa auton konepellillä ja jäänyt lopulta auton alle. Auton kuljettaja oli poistunut paikalta.

Pian hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus tieliikenneonnettomuudesta Juankosken Jouhtenisentieltä. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli ajanut kovalla nopeudella ulos tieltä ja auto oli vaurioitunut kauttaaltaan. Auto oli tyhjä, mutta kävi ilmi, että auto oli sama, joka oli aiemmin kaahannut koulun pihassa.

Auton alle jäänyt mies loukkaantui tämän hetken tietojen mukaan vakavasti ja hänet on kuljetettu KYS:aan. Poliisi pyrkii pääsemään puhuttamaan häntä torstain aikana.

Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Koulun pihalla sattuneelle yliajolle on useita silminnäkijöitä ja poliisilla on vahva epäilys auton kuljettajan henkilöllisyydestä. Häntä pyydetään ilmoittautumaan itse poliisille. Sekä epäilty että asianomistaja ovat täysi-ikäisiä. Tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi asiasta ei tällä hetkellä tiedoteta enempää.

Lähde ja teksti: Poliisi