Joku lennätti droonia Kauhajoella IKH-areenan parkkipaikalla Jari Peltosen katoamisyönä – poliisi pyytää ilmoittautumaan

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KAUHAJOKI

Poliisi on saanut tiedon, että joku oli lennättänyt droonia Kauhajoen IKH-areenan parkkipaikalla sunnuntaiyönä 1. lokakuuta, kun kadonneesta Jari Peltosesta on tehty viimeinen havainto. Pohjanmaan poliisia kiinnostaa kuvamateriaali, joka on mahdollisesti kuvattu droonilla.

Poliisi pyytää droonia lennättänyttä henkilöä ottamaan yhteyttä poliisiin ja kertomaan yhteystietonsa joko sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 501.

47-vuotias Jari Peltonen on pituudeltaan 175 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan hoikka, mutta ei laiha. Hänellä on tummat lyhyet hiukset, joissa takaa päällä kaljua. Kadonneella ei ole silmälaseja, mutta hän käyttää lukulaseja.


Poliisi tarkisti katoamisen jälkeen alueen valvontakameroita, puhuttelu Peltosen sukulaisia ja tuttavia, teki kotietsintöjä ja muita tutkintatoimenpiteitä, mutta tuloksetta.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Peltosesta ja hänen liikkeistään. Poliisi pyytää myös Kauhajoen keskustassa ja sen läheisyydessä asuvia tarkistamaan kiinteistöjään ja rakennuksiaan kadonneen löytämiseksi. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa aiemmin mainittuihin kanaviin.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -