Jokioisilla kaksi nuorta kuljettajaa kaahasi korttinsa hyllylle: toinen kaahasi 219km/h ja toinen oli 17-vuotias tyttö joka vastusti poliisia

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JOKIOINEN

Partio suoritti nopeusvalvontaa sunnuntaiyönä Porintien varalaskupaikalla. Se havaitsi Forssasta Humppilan suuntaan liikennevirtaa ohittavan henkilöauton, jonka nopeus poikkesi selvästi muusta liikenteestä. Partio mittasi tutkalla auton nopeudeksi 219 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Autoa kuljetti 19-vuotias mies ja autossa oli kolme matkustajaa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin asiassa väliaikaiseen ajokieltoon.


17-vuotiaan nuoren naisen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja haitantekoon virkamiehelle sunnuntaina aamuyötunteina Valtatiellä 2. Kuljettaja ajoi partiota vastaan 149 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h. Partio kääntyi auton perään ja se mittasi sille noin kolmen kilometrin matkalla nopeudeksi 159 km/h.

Partio pysäytti kyseisen auton ja pyysi kuljettajaa istuman poliisiautoon. Hän ei kuitenkaan suostunut istumaan poliisiautoon vaan yritti poistua paikalta. Konstaapeli otti kuljettajaa kädestä kiinni, jolloin hän alkoi harata vastaan ja rimpuilla otteesta irti.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde ja teksti: Poliisi