Jokelassa paloi sunnuntain vastaisena yönä kolmessa kohteessa – poliisi epäilee tuhopoltoiksi ja pyytää havaintoja

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

TUUSULA

Paloissa on havaittavissa selkeitä yhtäläisyyksiä ja poliisi epäilee palojen sytyttäjiksi samoja tekijöitä.

Itä-Uudenmaan poliisilla on tutkittavana palonsyyntutkintakokonaisuus, joka sisältää yhteensä kolmen tulipalon tutkinnan, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että Tuusulan Jokelassa tapahtui viime viikonloppuna sunnuntain vastaisena yönä 28. toukokuuta kolme tulipaloa, joita poliisi epäilee tahallaan sytytetyiksi.

– Ensimmäiselle palopaikalle partio sai tehtävän sunnuntaina heti puolenyön jälkeen. Ilmoituksen mukaan Osulankujalla sijaitseva huoltoasema yritetty sytyttää palamaan. Huoltoaseman seinustalle, oven eteen, oli kasattu tuoleja ja muuta materiaalia ja ne oli sytytetty palamaan. Palopesäkkeen vieressä sijaitsee nestekaasusäiliöiden säilytyspiste, kertoo rikoskomisario Aleksi Topinoja Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Lähes samanaikaisesti partio sai tehtävän toiselle palopaikalle Puhelinkujalle, jossa sijaitsevalla pysäköintipaikalla paloi henkilöauto. Auto paloi käyttökelvottomaksi. Hieman myöhemmin saman yön aikana partio sai vielä kolmannen tehtävän samaiselle Puhelinkujalle. Tällä kertaa palon kohteena oli teletilan ulko-ovi. Rakennus vaurioitui palon seurauksena.

– Poliisi epäilee kaikkia paloja tahallaan sytytetyiksi. Paloissa on havaittavissa selkeitä yhtäläisyyksiä ja epäilemme palojen sytyttäjiksi samoja tekijöitä. Tapauksia tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeillä vahingonteko ja tuhotyö, Topinoja jatkaa.

– Poliisi on kiinnostunut kaikista yöllisiin paloihin liittyvistä tiedoista ja mahdollisista silminnäkijähavainnoista akselilla Osulankuja – Puhelinkuja. Kaikki tiedot alueella liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä ovat arvokkaita. Tiedot pyydämme lähettämään poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-usimaa@poliisi.fi, Topinoja kehottaa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -