Joensuussa pahoinpitely, huumerattijuopumus, sekä murronyritys

Jaa tämä julkaisu:

JOENSUU

Torstaina klo 22.50 Joensuun torilla joensuulaismies oli hyökännyt liperiläismiehen kimppuun tarttumalla tätä kaulan alueelta kiinni, jolloin liperiläismies oli kaatunut maahan. Tämän jälkeen joensuulaismies oli poistunut paikalta. Uhrille tuli hyökkäyksestä vain lieviä vammoja ja hänen kaulaketjunsa oli katkennut.


Perjantaina klo 2.20 Pyhäselänkadulla Joensuun Penttilässä epäillään liperiläismiehen syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu P-paikalla käynissä olleen auton kuljettajan paikalla nukkuvasta miehestä. Miehen puhallustulos oli ollut nolla promillea, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen amfetamiinille.


Perjantaina 5.30 maissa oli Puronsuunkadulla Joensuun Rantakylässä sijaitsevaan ravintolaan yritetty murtautua ikkuna rikkomalla. Vartijan saavuttua paikalle, oli paikalta karkuun lähtenyt kolme henkilöä; kaksi miestä ja yksi nainen. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan naisen Rantakylänkadulta ja toisen miehistä Latolankadulta ja heidät otettiin kiinni. Myös kolmas tekijä on tunnistettu. Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”9″]