Joensuussa neljä rattijuoppoa, sekä kaahaillut motoristi, jolta löytyi hallusta huumeita – lisäksi poliisi kaipaa havaintoja apteekkimurtoon Joensuun Enossa

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JOENSUU

Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta moottoripyörällä sekä huumausainerikokseen Joensuun Hukanhaudalla perjantaina kello 16 jälkeen. Poliisipartio oli mitannut tutkalla moottoripyörän nopeudeksi Imatrantiellä 119 km/h:ssa 80 km/h:ssa nopeusrajoitusalueella. Tapahtuma-aikaan moottoritiellä oli vilkas liikenne. Mies oli lähtenyt pakenemaan poliisipartiota poliisiauton pysäytysvalon havaittuaan. Mies oli jatkanut pakoaan reilua ylinopeutta Hukanhaudalta Penttilään, jossa oli pysähtynyt Peltolankadulle. Miehellä oli vain B-luokan ajo-oikeus. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen hallusta oli löydetty huumausainetta.


Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Tuupovaarassa, perjantaina noin kello 22. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,47 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily miehen ajokunnosta.


Joensuulaisen naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun keskustassa perjantaina noin kello 22.30. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,28 promillea ja huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Poliisipartio oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.


Joensuulaisen naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Karhunmäessä lauantaina hieman ennen kello kolmea. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Poliisipartio oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton normaalissa liikennevalvontatarkastuksessa.


Joensuulaisen miehen epäillään muun muassa syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla ja huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Pyhäselässä lauantaina kello kahden jälkeen. Miehelle tehty puhalluskoe oli nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Poliisi oli tarkistanut miehen ajokunnon liikennevalvontatarkastuksessa.


Joensuun Enossa oli murtauduttu apteekkiin lauantaina noin kello 4. Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde ja teksti: Poliisi