Joensuussa kaksi huumerattijuoppoa, lisäksi joensuulaismies kaahasi lähes 2,5 kertaista ylinopeutta Liperissä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

JOENSUU – LIPERI

Joensuulaisen naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Käpykankaalla, Voimatiellä perjantaina hieman ennen kello 18:ta. Hätäkeskukseen oli tullut epäily kuljettajan ajokunnosta; ajaminen oli ollut holtitonta ja outoa. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumausainepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Naisella ei ole voimassaolevaa ajokorttia.


Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Reijolassa, Mulonsalontiellä, perjantaina noin kello 21. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus tieltä suistuneesta autosta. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.


Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Liperin keskustassa, Käsämäntiellä, perjantaina kello 21 jälkeen. Poliisipartio oli mitannut tutkalla nopeutta miehen kuljettamalle autolle 122 km/h:ssa 50 km/h:ssa nopeusrajoitusalueella. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde ja teksti: Poliisi