Joensuussa ja Kiteellä kiinni rattijuopot – Kiteellä murtauduttiin myös hallirakennukseen

JOENSUU – KITEE

Poliisia on työllistänyt keskiviikkona 13. lokakuuta Pohjois-Karjalassa, tarkemmin Kiteellä ja Joensuussa rattijuopot sekä murto hallirakennukseen, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos. Poliisi kaipaa murtoon havaintoja.

Rattijuopon auto tienpientareelle Kiteellä.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Kiteen Tolosenmäessä keskiviikkona 13. lokakuuta hieman ennen kello iltaseitsemää.

Miehen kuljettama auto oli suistunut tien vasemmalle puolen pientareelle. Mies oli yrittänyt peruuttaa auton pientareelta siinä onnistumatta. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen.

Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,14 promillea. 

Vilkun käyttämättä jättäminen paljasti ajo-oikeudettoman huumerattijuopon Joensuussa.

Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Käpykankaalla keskiviikkona 13. lokakuuta kello 22:n jälkeen.

Poliisi oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton liikennetarkastusta varten. Nainen oli kääntyessään risteyksessä oikealle ja kaistaa vaihtaessaan jättänyt käyttämättä vilkkua.

Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen muulle huumausaineelle kuin alkoholille. Naisella ei ole voimassaolevaa ajokorttia.

Hallirakennukseen murtauduttiin Kiteellä – poliisi kaipaa havaintoja.

Kiteen Kesälahden Varmossa oli murtauduttu hallirakennukseen keskiviikkona 13. lokakuuta kello 4.30 ja kello 14.25 välisenä aikana ja anastettu Skyteam -merkkinen mopo ja kolme crossipyörää (Yamaha YZ450, Skyteam 125 cc, Mud Master 225 cc).

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun varkauteen liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähteenä: Itä-Suomen poliisilaitos