Joensuulaismiehet ajelivat huumepäissään Liperissä maanantain ja tiistain välisenä yönä

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

LIPERI

Tiistaina klo 1.30 maissa poliisipartion Liperissä Ylämyllyntiellä pysäyttämää henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Kuljettajalle suoritettu alkometrimittaus antoi nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajana toiminutta joensuulaismiestä kiinni otettaessa hän lähti juoksemaan karkuun ja piiloutui pusikoon, mistä poliisi käskytti miehen pois ja suoritti kiinnioton. Henkilöauton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa.

Tiistaina klo 2.30 niin ikään Liperin Ylämyllyntiellä poliisipartion pysäyttämää henkilöauton kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta. Henkilöautoa ajo-oikeudetta kuljettanut joensuulaismies puhalsi alkometriin nollalukeman, mutta hänen kieltäydyttyään huumepikatestistä, mies käytettiin verikokeessa. Huumepikatestiin päädyttiin, koska kuljettaja oli alkometrimittauksen nollatuloksesta huolimatta päihtyneen oloinen. Autosta ja autossa olleesta repusta löytyi huumausaineita ja huumausaineiden käyttövälineitä.

Autossa matkustajana ollutta joensuulaismiestä epäillään myös huumausaineen käyttörikoksesta, koska hän ilmoittautui repun omistajaksi.

Lähde ja teksti: Poliisi