Jalankulkija joutui huumerattijuopon yliajamaksi Ilmajoella ja loukkaantui vakavasti – Kuljettaja pakeni paikalta, mutta jäi myöhemmin kiinni

Jaa tämä julkaisu:

ILMAJOKI

Ilmajoen taajamassa Kirkkotien ja Ollilantien risteyksessä tapahtui 12.10.2020 klo 18.50 aikaan jalankulkijan yliajo. Henkilöautolla liikkeellä ollut autoilija oli törmännyt suojatietä ylittäneeseen jalankulkijaan. Autoilija oli aluksi pysähtynyt paikalle, mutta poistunut kuitenkin ennen poliisin paikalle tuloa. Yliajon uhri kuljetettiin tapahtumapaikalta pelastushelikopterilla Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Yliajon uhri oli loukkaantunut vakavasti. Poliisin omien tutkimusten ja paikalla olleiden silminnäkijöiden havaintojen perusteella paikalta paennut epäilty ajoneuvon kuljettaja saatiin kiinni Ilmajoelta yksityisasunnosta vielä saman illan aikana.

Yliajaja on kiinniotettuna ja häntä epäillään tutkinnan alkuvaiheessa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, liikennepaosta tieliikenteessä, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi