Jalankulkija auton alle suojatiellä Kouvolassa – rattijuoppojakin kärähti useita viikonloppuna

KOUVOLA

Poliisia on työllistänyt Kouvolan alueella kuluneen viikonlopun aikana useat rattijuopumustapaukset sekä yliajo, kertoo Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Poliisi kaipaa yliajoon havaintoja ja auton kuljettajaa ilmoittautumaan.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Jalankulkija auton alle Kouvolassa.

Jalankulkija jäi vaalean henkilöauton alle suojatiellä ylittäessään Liikemiehenkatua Kouvolan keskustassa.

Poliisin tietojen mukaan auton kuljettaja oli pysähtynyt paikalle, mutta tapahtuneesta ei ole ilmoitettu hätäkeskukseen eikä poliisi ole käynyt paikalla.

Onnettomuus sattui Torikadun ja Liikemiehenkadun risteyksessä sunnuntai-iltana 29. elokuuta noin kello 20.30. Jalankulkija loukkaantui onnettomuudessa.

Poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmottautumaan poliisille ja muita mahdollisia havaintoja tapahtuneesta puhelinnumeroon 0504479574 tai sähköpostitse rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Rattijuoppoja Kouvolan alueella.

Poliisi tavoitti kuluneen viikonlopun aikana Kouvolan alueella yhteensä seitsemän kuljettajaa, joita epäillään rattijuopumuksista.

Kolmen kuljettajan epäillään ajaneen huumausaineiden vaikutuksen alaisena ja neljän kuljettajan epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena. Yksi epäillyistä oli lisäksi ajo-oikeudeton.

Lähteenä: Poliisi