Itsemurhavideo leviää TikTokissa, YouTubessa, sekä sosiaalisissa medioissa – Vanhempi, estä varsikin lapsesi TikTokin käyttö muutamaksi päivää!

TIKTOK

Poliisiuutisille sataa tietoa, että videota levitetään jo eri sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa, Snapchatissa ja Instagramissa. Myös YouTubessa kyseinen video on jo havaittu ja video kiertää myös nyt WhatsAppissa.

Itsemurhavideo leviää TikTokissa, YouTubessa, sekä sosiaalisissa medioissa - Vanhempi, estä varsikin lapsesi TikTokin käyttö muutamaksi päivää! 1
Vanhempi, näytä lapsellesi kyseisen miehen kuva ja neuvo häntä, että jos tämän miehen kuva tulee vastaan, niin älä katso videota.

Useat ulkomaalaiset mediat uutisoivat yöllä, että erityisesti nuorten suosimassa TikTok -videopalvelussa leviää itsemurhavideo, jossa aikuinen mies ampuu itseään haulikolla päähän. TikTokin ylläpito yrittää saada videota pois palvelusta, mutta siihen he eivät ole vielä pystyneet.

Huhujen mukaan video on naamioitu, mutta tästä ei ole mitään faktaa, koska Poliisiuutiset.fi:n toimitus ei ole kyseistä videota nähnyt.

Vanhempi, ole vastuullinen ja kiellä lapseltasi TikTok -videopalvelun käyttö muutamaksi päiväksi! Useat vanhemmat ovat jakaneet postaustamme Facebookissa ja lisänneet vielä tämän tyylisiä saatetekstejä “En ehtinyt varoittaa lastani, hän tuli itkien luokseni kertomaan videosta”. Tämän takia on todella tärkeää, että kaikki vanhemmat saavat tietää tästä videosta.

Itsemurhavideo leviää TikTokissa, YouTubessa, sekä sosiaalisissa medioissa - Vanhempi, estä varsikin lapsesi TikTokin käyttö muutamaksi päivää! 2
Kuva erään äidin facebookjaosta.

TikTok -videopalvelussa trendaavat videot pomppaa etusivulle ja näin ollen se tulee melko varmasti myös sinun lapsesi etusivulle, vaikka hän ei sitä haluaisikaan.

TikTokin ikäraja on 13 vuotta.

Vastaavanlaisten videoiden näkeminen voi aiheuttaa jo vanhemmallekin henkilölle vakavia traumoja.

Teksti: Poliisiuutiset.fi -toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *