Imatralla varastettiin halkosirkkeli, Lappeenrannassa ajettiin postilaatikoita kumoon ja poliisi kaipaa siihen havaintoja – lisäksi Lappeenrannassa jäi kiinni kaksi rattijuoppoa tiistaina

Jaa tämä julkaisu:

IMATRA – LAPPEENRANTA

Imatralla varastettiin halkosirkkeli.

Imatralla Raution kaupunginosassa anastettiin pihalta halkosirkkeli 20.12-10.1 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena.

Autoilija ajoi nurin postilaatikoita Lappeenrannassa Skinnarilassa, poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan ja havaintoja tapaukseen.

Lappeenrannassa Skinnarilan kaupunginosassa toistaiseksi tuntematon kuljettaja ajoi autollaan pari postilaatikkoa nurin Ravunkadulla 10.1. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan ja oheisten tapauksien nähneitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi muistuttaa, että varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Arvo-omaisuus kannattaa säilyttää lukitussa tilassa. Lisäksi kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Lappeenrannassa jäi kiinni kaksi rattijuoppoa tiistaina.

Poliisi tavoitti liikennevalvonnan yhteydessä Etelä-Karjalassa tiistaina kaksi henkilöauton kuljettajaa, joiden epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena.  Kuljettajien epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Poliisi tavoitti kuljettajat Lappeenrannasta Karhuvuoren ja Kuusimäen kaupunginosista.

Lähteenä: Poliisi