Huumepäisellä naisautoilijalla oli allaan varastettu auto ja kyydissä etsintäkuulutettu mies – Forssassa tehtiin ilkivaltaa

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

FORSSA – HÄMEENLINNA

Poliisi ei kerro, miksi miehellä oli etsintäkuulutus voimassa.

Hämeen poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeessä keskiviikkoillan 18. lokakuuta aikana mm. päihtynyt kuljettaja, johon liittyy myös omaisuusrikos, tiedottaa Hämeen poliisilaitos. Lisäksi Hämeen poliisi kertoo ilkivallanteosta.

Poliisi kertoo, että viisikymppinen nainen kuljetti anastettua henkilöautoa epäilyävästi huumaavan aineen vaikutuksen alaisena Tampereentiellä Hämeenlinnassa. Auton matkustajana oli etsintäkuulutettu mies.

Poliisipartio suoritti kuljettajalle sekä puhalluskokeen, että huumausaineen pikatestin. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumausainepikatesti puolestaan antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Lisäksi naisella ei ollut ajo-oikeutta.


Poliisi tutkii asiaa naisen osalta moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena. Poliisi ei kerro, miksi miehellä oli etsintäkuulutus voimassa.

Forssassa Turuntiellä sijaitsevasta pizzeriasta rikottiin ikkuna myöhään illalla. Hämeen poliisi tutkii asiaa vahingontekona. Poliisi ei kerro, onko epäilty tekijä tai tekijät poliisin tiedossa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -