Henkilöauton kuljettaja menehtyi Siilinjärvellä tiistaiaamuna kolaroituaan hakerekan kanssa

Jaa tämä julkaisu:

SIILINJÄRVI

Siilinjärven Poljällä VT 5:llä Kokkosenmäentie kohdalla tapahtui henkilöauton ja hakerekan yhteentörmäys tiistaina 15.9.2020 kello 05.14 aikaan. Henkilöauto ajautui kovalla nopeudella hakerekan keulaan. Henkilöauton kuljettaja menehtyi tapahtumapaikalla.

Hakerekka oli menossa Siilinjärveltä pohjoisen suuntaan, kun pohjoisen suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut tuntemattomasta syystä vastaan tulevien kaistalle, törmäten hakerekan keulaan. Henkilöautoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt iisalmelainen mies, henkilöautossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä. Hakerekan kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Hakerekan kuljettaja ja matkustaja eivät loukkaantuneet tapahtumassa. Tapahtumapaikalla on 80 km/h nopeusrajoitus.

Onnettomuudessa mukana olleet ajoneuvot vaurioituivat pahoin. Hakerekka ajautui törmäyksen jälkeen kulkusuunnassa vasemmalle ojaan pysyen pystyssä.

Poliisi ja pelastuslaitos ohjasivat liikennettä onnettomuuspaikalla ja poliisi sekä liikenneonnettomuuksien tutkintalautakunta suorittivat tapahtumapaikkatutkintaa. Rekan nosto on parhaillaan käynnissä, paikalla on liikenteenohjaus.

Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *