Henkilöautoilija ja moottoripyöräilijä kolaroivat Oulun keskustassa myöhään tiistai-iltana, moottoripyöräilijä loukkaantui

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Oulun poliisin partio sai tiistaina 11.8. illalla hieman klo 23:n jälkeen tehtävän Ouluun Albertinkadun ja Aleksanterinkadun risteykseen, missä ilmoituksen mukaan oli tapahtunut henkilöauton ja moottoripyörän välinen liikenneonnettomuus.

Poliisipartiolle kävi tapahtumapaikalla ilmi, että Aleksanterinkadulta Tuiran suunnasta vasemmalle Albertinkadulle kääntymässä olleen henkilöauton kuljettaja oli törmännyt autollaan Aleksanterinkatua Puistokadun suunnasta kohti Tuiraa ajaneeseen moottoripyöräilijään.

Moottoripyörän kuljettaja oli tapahtuneen seurauksena loukkaantunut. Hänen vammoistaan ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa. Heistä kukaan ei poliisin saamien tietojen mukaan loukkaantunut. Moottoripyörään ja henkilöautoon tuli molempiin jonkinasteisia vaurioita.

Henkilöautoa kuljettanutta n. 30-vuotiasta oululaista naista epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Tapahtumapaikalla risteyksessä on liikennevalot, mutta ne vilkkuivat tapahtumahetkellä keltaista valoa.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *