Henkilöauto ja mönkijä kolaroivat Oulussa, poliisi pyytää tapauksen nähneitä olemaan yhteydessä – Lisäksi Oulussa jäi kiinni ajo-oikeudeton huumerattijuoppo

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Ajokortiton mies ajeli huumepäissään Limingantullissa sunnuntaina päivällä.

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina 13.09. iltapäivällä Oulun Limingantullissa liikkuvasta ajoneuvosta, jonka kuljettaja mahdollisesti alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisipartio tapasi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon Limingantiellä Kiviniemen kohdalla ja kuljettajana toimi poliisin entuudestaan tuntema nuorehko mies, jolta puuttui ajo-oikeus. Hänelle suoritettu alkometritulos osoitti 0.00 promillia, mutta huumausainetesti osoitti positiivista tulosta. Kuljettaja toimitettiin verikokeeseen ja poliisi laati tapauksesta rikosilmoituksen.

Oulussa Kemintien ja Bertel Jungin tien risteyksessä tapahtui sunnuntaina 13.09. klo 20.00 aikaan henkilöauton ja traktorimönkijän välinen liikenneonnettomuus, jossa kaksi henkilöä loukkaantui lievästi. Bertel Jungin tiellä Hietasaaren suuntaan ajanut traktorimönkijä törmäsi edellä ajaneen henkilöauton perään. Törmäyksen voimasta mönkijän molemmat ovet irtosivat ja sekä kuljettaja että matkustaja löivät itseään ajoneuvon rakenteisiin, saaden eriasteisia lieviä vammoja, ensihoitoyksikkö suoritti vammojen alustavan tarkastuksen ja paikalle tullut omainen toimitti heidät OYS:iin jatkotutkimuksiin. Henkilöauton kuljettaja ei saanut törmäyksessä vammoja. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Henkilöautoon ei tullut juurikaan vaurioita, mutta mönkijä vaurioitui keulastaan niin pahoin, että paikalle jouduttiin tilaamaan hinausauto. Poliisi laati tapauksesta rikosilmoituksen ja pyytää kyseisen liikenneonnettomuuden nähneitä soittamaan Oulun poliisin vihjenumeroon p. 0295 416 194.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *