Hämeenlinnassa ja Hattulassa kiinni useita rattijuoppoja – lisäksi kaahari jäi poliisin haaviin

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

HATTULA – HÄMEENLINNA

Poliisia on työllistänyt Kanta-Hämeen liikenteessä lauantaiaamun 7. lokakuuta ja sunnuntaiaamun 8. lokakuuta välisenä aikana useat liikennerikokset. Hämeen poliisi kertoo saaneensa kiinni neljä rattijuoppoa sekä yhden kaaharin.

Hämeenlinnassa parikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies oli kuljettanut henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena sunnuntaina aamulla Hämeensaarentiellä. Mies määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa jäi poliisin hellään huomaan.


Niin ikään Hämeenlinnassa henkilöautoa kuljettanut nuori mies ajoi Helsinki – Tampere valtatiellä 154: kilometrin tuntinopeudella myöhään lauantaina illalla. Tieosuudella on sadan kilometrin tuntinopeusrajoitus. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Lisäksi Hämeenlinnassa jäi kiinni kortiton huumepäinen kuljettaja. Kolmekymppistä miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena kuljettaessaan henkilöautoa sunnuntaina aamulla Turun Valtatiellä.


Hattulassa kolmekymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Mies oli kuljettanut henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena lauantaina illalla Hattulantiellä. Hänet määrättiin poliisipartion toimesta väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa jäi poliisin hoteisiin.

Hattulassa jäi kiinni myös toinen päihtynyt kuljettaja. Nelikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja haitanteosta virkamiehelle. Mies oli kuljettanut henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena Punaojantiellä lauantaina illalla. Päihtynyt mies harasi poliisipartiolle vastaan poliisiautoon laiton yhteydessä.


Poliisi ei kerro, minkälaiset tulokset törkeästä rattijuopumuksesta epäillyt puhalsivat, mutta puhalluskokeen tulokset ovat olleet vähintään 1,20 promillea, sillä kyseinen tulos on törkeän rattijuopumuksen raja Suomessa. Myöskään se ei ole tiedossa, mille huumausaineelle huumausaineen pikatesti oli antanut positiivisen tuloksen yhdessä tapauksessa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -