Hämeenlinnassa harrastettiin liikenneraivoa ja syljettiin ihmisen päälle, lisäksi moottoritiellä sattui kolmen auton peräänajokolari

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

HÄMEENLINNA

Hätäkeskus ilmoitti perjantaina kello 15 aikoihin neljän auton peräänajokolarista Helsiki-Tampere moottoritiellä kauppakeskus Goodmanin ramppien kohdalla pohjoiseen menevien ajokaistojen puolella. Tapahtumapaikan läheisyydessä oli tietyömaa, jonka vuoksi liikenne jonoutui ja oli pysähdyksissä.

Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että kolarissa osallisena ensimmäisenä ollut pysähtyi autojonon taakse, kun hänen kuljettamansa auton perään törmättiin. Samoin kolariketjussa ollut toinen autoilija sai autonsa pysäytettyä, kun hänen autonsa perään törmättiin. Samoin kertoi myös jonossa kolmantena ajanut. Onnettomuus ketjun neljäntenä ollut 43-vuotias mies törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla ketjussa kolmantena pysähtyneenä olleen henkilöauton perään aiheuttaen tapahtuneen onnettomuuden.

Kolarissa yksi henkilö loukkaantui siinä määrin, että hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi. Autot vaurioituivat lievästi. 43-vuotiasta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.


Pahoinpitelyn uhri pysäytti partion perjantaina aamupäivällä Palokunnankadulla ja kertoi, että hänellä parturissa asiakkaana ollut mies oli hermostunut. 34-vuotias mies oli alkanut huutaa ja hän oli sylkäissyt asianomistajaa kasvoihin. Liikkeestä poistuessaan mies oli potkaissut mainostaulun, joka oli rikkoontunut.

Partio ei tavoittanut kyseistä miestä, mutta hänen henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Miestä epäillään lievästä pahoinpitelystä ja lievästä vahingonteosta.


Hätäkeskukselle tuli useita ilmoituksia perjantaina kello 16 aikoihin vaaratilanteita aiheuttavasta henkilöautosta Helsinki-Tampere moottoritiellä. Auton kulku oli mutkittelevaa ja sen kuljettaja teki äkkinäisiä jarrutuksia ja kiihdytyksiä.

Kuljettaja oli joutunut pysäyttämään autonsa liikenneruuhkaan valtatien 10 liittymän kohdalla. Kuljettaja oli noussut autostaan ja potkinut ohikulkevia autoja. Häiriköinti oli jatkunut useamassa paikassa. Hän oli jättänyt noudattamatta punaisen liikennevalon kääntyessään Tiiriöntielle. Mies oli pysäyttänyt autonsa Parolantiellä linja-autopysäkille, missä hän oli alkanut pysäyttelemään autoja ja huitomaan niitä kohdin.

Partio tavoitti kyseiseltä linja-autopysäkiltä 42-vuotiaan miehen istumassa kuljettamassaan henkilöautossa. Hän puhalsi seulonta törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet käytettiin verikokeessa verenalkoholipitoisuuden selvittämiseksi. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Lähde ja teksti: Poliisi