Hämeen poliisin maanantai: kolme rattijuoppoa jäi kiinni, lisäksi pahoinpitelyjä kirjattiin kolme ja vahingontekoja 11 kappaletta

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

KANTA-HÄME – PÄIJÄT-HÄME

Sade rauhoitti jonkin verran liikkumista ulkoalueilla ja se näkyi myös tehtävämäärissä maanantaina ja tiistain vastaisena yönä. Tehtäviä vuorokauden aikana oli kaikkiaan 210 kappaletta, joista yövuorossa molemmilla kenttäjohtoalueilla yhteensä 62 tehtävää. Rattijuopumuksista ilmoitettiin tällä kertaa kolmesti, joista yksi edusti törkeää tekomuotoa ja kaksi oli huumeratteja. Yksityisasunnoissa tapahtuneita pahoinpitelyjä kirjattiin kolmeen ilmoitukseen. Vahingonteoista eri muodoissaan kirjattiin ilmoitus 11 kertaa.

Veneitä ja polkupyöriä anastetaan edelleen ja etenkin Päijän-merkkinen vene tuntuu olevan varkaiden suosiossa. Poliisi kehottaakin tarkkuuteen venekaupoilla: edullinen käytetty vene tai perämoottori voi olla toisen oma. Poliisi kehottaa lukitsemaan yleisellä venepaikalla tai mökkirannassa säilytettävän veneen asiallisella lukolla ja merkitsemään veneen kunnolla, jotta veneen voi tarvittaessa tunnistaa varmuudella. Näkyvä tunniste hankaloittaa myös varastetun veneen jälleenmyyntiä.

Lähde ja teksti: Poliisi