Gallup: Oletko joutunut koulussa, työpaikalla tai vapaa-ajalla kiusatuksi?

Jaa tämä julkaisu:

GALLUPIT

Poliisiuutiset.fi -verkkojulkaisu kysyy joka viikko mielipiteitä gallup-kyselyissä.

Julkaisimme Facebookissa kuvan, jossa lukee “Koulukiusaajan pitää vaihtaa koulua, ei uhrin. Jaa tämä julkaisu, jos olet samaa mieltä!”

Julkaisua on jaettu 11:n tunnin aikana yli 16 000 kertaa! Voit jakaa kyseisen julkaisun Facebook-seinälläsi painamalla tätä, ja kertoa mielipiteesi Facebook-kavereillesi.

*Galluppiin on lisätty vaihtoehtoja, että voimme tarkentaa kiusaamisen paikkaa. Aluksi vaihtoehtoina oli vain kyllä ja ei, nyt koulussa, työpaikalla ja vapaa-ajalla. Kun muutokset tehtiin, oli äänestystilanne Kyllä = 46, Ei = 2.

Nyt kysymmekin:

Oletko joutunut koulussa, työpaikalla tai vapaa-ajalla kiusatuksi?

  • Kyllä olen, koulussa (59%, 326 Ääntä)
  • Kyllä olen, työpaikalla (25%, 139 Ääntä)
  • Kyllä olen, vapaa-ajalla (10%, 56 Ääntä)
  • En ole (6%, 35 Ääntä)

Ääniä yhteensä: 454

Loading ... Loading ...

Tilaa uutiskirjeemme


Poliisiuutiset.fi -verkkojulkaisu järjestää joka viikko maanantaista sunnuntaihin kyselyjä, johon kansalaiset saavat vastata anonyymisti. Voit myös lähettää meille oman kokemuksesi sähköpostitse.

Ohjeet:

  1. Löydät galluppimme jokaisen uutisen alaosasta (sen alapuolelta, jossa saat valita menetkö edelliseen vai seuraavaan uutiseen), mikäli et halua vielä vastata.
  2. Anna äänesi, se on täysin anonyymi ääni.
  3. Lähetä meille sähköpostia galluppiin liittyen silleen, että otsikoksi laitan gallupin kysymyksen ja kerrot sähköpostiviestissä kokemuksesi. Lähetä se osoitteeseen poliisiuutiset@gmail.com

Huomioithan, että teemme artikkelin jokaisen gallupin tuloksesta ja julkaisemme lähettämäsi kokemuksen siinä. Lähettämällä kokemuksesi, annat Poliisiuutiset.fi -verkkojulkaisulle luvan kertoa kokemuksesi anonyymisti.