Eurajoella kadonnut 60-vuotias Lea Leikari on edelleen kateissa

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

EURAJOKI

Kävelevä nainen, jolla tumma pipo päässä. Sininen takki, jossa tummat hihat. Jalassa harmaat housut ja mustat saapikkaat.
Kadonnut Lea Leikari. Kuva: Lounais-Suomen poliisilaitos.

60-vuotias Lea Leikari katosi torstaina 11. maaliskuuta kotoaan Eurajoen Sydänmaalta. Viimeisin tieto Leikarista on torstai-iltana noin kello 19.30, jolloin hän oli kotonaan. Tämän jälkeen Leikarin liikkeistä ei ole tietoa.

Lea Leikari on noin 170 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Leikarin hiukset ovat luonnonkiharat ja ulottuvat noin leukaan asti. Leikarin ryhti on hieman eteen kumartuva. Leikarilla on ollut katoamishetkellä todennäköisesti jalassaan harmaat collegehousut sekä kuvassa näkyvät mustat Kuomasaappaat, hänen muusta vaatetuksestaan katoamishetkellä ei ole tietoa. 


Kaikki mahdolliset Leikariin liittyvät havainnot tai tiedot pyydetään ilmoittamaan poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Katoamispaikan lähialueen asukkaita pyydetään tarkastamaan omistamansa rakennukset ja piha-alueet kadonneen löytämiseksi.

Lähteenä: Poliisi