Eteläisen Kymenlaakson teillä jäi viikonlopun aikana kiinni kolme vahvasti päihtynyttä kuljettajaa

- MAINOS - ARTIKKELI JATKUU ALLA -
- MAINOS PÄÄTTYY -

KOTKA – PYHTÄÄ

Jokainen kiinnijäänyt kuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alaisena ja puhalsi törkeän rattijuopumuslukeman.

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen liikennepoliisisektorin poliisipartioita on työllistänyt eteläisen Kymenlaakson alueella mm. päihtyneet kuljettajat viikonlopun 26.-28. toukokuuta aikana, tiedottaa Kaakkois-Suomen poliisilaitos. Poliisi kertoo tiedotteessaan kolmesta kiinnijääneestä päihtyneestä kuljettajasta.

Perjantaina poliisi tarkasti sivullisen ilmoituksen johdosta henkilöautolla liikkeellä olleen mieskuljettajan ajokunnon Pyhtään kirkonkylällä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuslukeman. Poliisi ei kerro puhalluskokeesta tarkempaa tulosta. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja autokin oli katsastamaton. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Lauantaina puoliltapäivin, Kotkan Jumalniemessä, toista autoa kaistanvaihdon yhteydessä kolhinut ja paikalta poistunut naiskuljettaja tavoitettiin Pyhtäältä. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi ei kerro tässäkään tapauksessa puhalluskokeen tulosta.

Lauantaina heti puolen yön jälkeen poliisi pysäytti Kotkan keskustassa mieskuljettajan, jonka puhalluskoe osoitti myös törkeän rattijuopumuksen lukemaa. Kuten aiemmissakin tapauksissa, ei tässäkään kerrota puhalluskokeen tulosta. Tätäkin kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Jokaisen kuljettajan puhalluskoe on kuitenkin ollut vähintään 1,20 promillea, sillä kyseinen tulos on törkeän rattijuopumuksen raja Suomessa.

- ARTIKKELI PÄÄTTYY -
- KIITOS ARTIKKELIN LUKEMISESTA -