Epäily: muhoslainen perheenäiti surmasi kaksi lastaan ja itsensä Oulussa

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

OULU

Sunnuntaina 24.1.2021 Oulun poliisille ilmoitettiin kadonneesta henkilöstä. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että Muhoksella asuva nainen ja hänen kaksi lastaan olivat poistuneet kotoa edellisenä iltana eli lauantaina. Lähtötietojen mukaan äiti ja lapset olivat poistuneet autolla, eikä heidän liikkeistään tai olinpaikastaan ollut muuta tietoa. 

Maanantaina 25.1.2021 Oulun keskustassa olevasta majoitusliikkeestä löydettiin kuolleena nainen ja kaksi lasta. Asian selvittelyssä kävi ilmi, että kyseessä ovat kadonneeksi ilmoitettu äiti ja lapset. Poliisi epäilee, että keski-ikäinen äiti on surmannut ensin lapsensa, yläkouluikäisen ja alle kouluikäisen, ja sitten itsensä. Tapahtumiin ei epäillä liittyvän ulkopuolisia henkilöitä.

Oulun poliisi jatkaa asian tutkintaa epäiltynä kahtena murhana ja kuolemansyyn tutkintana. Esitutkinta on alussa eikä poliisi tässä vaiheessa tiedota yksityiskohtia tapahtuneesta. Tutkintaa jatketaan teknisillä tutkimuksilla ja kuulemisilla, joilla pyritään selvittämään surmaan liittyviä olosuhteita. 

Asiassa ei ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun tiedotettavaa ilmenee. 

Lähteenä: Poliisi