Bemarikuski töytäisi moottoripyöräilijän kumoon ja pakeni paikalta Vantaalla – Lisäksi Vantaalla pahoinpitelijä potki poliisiauton oven kahvan rikki

Jaa tämä julkaisu:

VANTAA

Henkilöauton kuljettaja töytäisi liikennevaloissa moottoripyöräilijän nurin ja pakeni paikalta.

Vantaa, Tikkurilantie 17.8.2020 klo 13.30

Poliisille tehtiin ilmoitus tapauksesta, jossa kaksi nuorta moottoripyöräilijää oli odottanut valojen vaihtumista Tikkurilantien ja Osmankäämintien risteyksessä. Poikien takaa oli tullut musta farmarimallinen BMW, joka oli töytäissyt toisen moottoripyöräilijän kumoon.

Onnettomuuteen joutunut moottoripyöräilijä oli loukannut lievästi itseään, myös hänen moottoripyöränsä oli vahingoittunut. Henkilöauton kuljettaja ei jäänyt paikalle selvittämään tilannetta vaan poistui paikalta Osmankäämintien suuntaan. Autossa oli mahdollisesti virolaiset rekisterikilvet.

Bemarikuski töytäisi moottoripyöräilijän kumoon ja pakeni paikalta Vantaalla - Lisäksi Vantaalla pahoinpitelijä potki poliisiauton oven kahvan rikki 1

Mies hermostui poliisiauton kuljetustilassa ja potki oven kahvan rikki.

Vantaa, Lammaslammentie 18.8.2020 klo 17.40

Poliisi kutsuttiin selvittämään järjestyshäiriötä, jonka yhteydessä alkutietojen mukaan oli syytä epäillä yhden tai useamman henkilön syyllistyneen pahoinpitelyyn. Asian selvittelyn vuoksi otettiin kiinni yksi vuonna 1989 syntynyt mies ja laitettiin poliisiauton kuljetustilaan odottamaan. Jo valmiiksi aggressiivisesti käyttäytynyt mies hermostui tästä lisää ja ryhtyi riehumaan auton takatilassa. Hän mm. onnistui rikkomaan takaoven kahvan potkimalla. Miestä epäillään vahingonteosta.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *