Autosta valutettiin polttoainetta Joensuussa, poliisi kaipaa havaintoja – lisäksi Joensuussa tapahtui liikenneonnettomuus

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

JOENSUU

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo Pohjois-Karjalan alueen tiedotteessaan kahden auton kolarista ja vahingonteosta Joensuussa. Poliisi kaipaa vahingontekoon havaintoja.

Kaksi autoa kolaroi valo-ohjatussa risteyksessä.

Utrantien ja Kurjentien valo-ohjatussa risteyksessä ajettiin kahden auton kolari tiistaipäivänä kello puoli yhdentoista aikaan. Osapuolet kertoivat ajaneensa risteykseen vihreän valon palaessa, joten poliisi tutkii ja selvittää asiaa jälkeenpäin. Tapahtumassa ei syntynyt henkilövahinkoja. Osapuolilla oli henkilöauto ja henkilöauton mallinen pakettiauto.

Autoon kohdistui vahingonteko Joensuun Utran saaressa.

VW Passat-merkkinen henkilöauto oli pysäköitynä Joensuun Utran saarien pysäköintialueelle. Keskiviikkoyönä kello kahden aikaan poliisille tuli ilmoitus pelastuslaitokselta, joka oli jo hälytetty paikalle. 

Auton takapenkin kohdalla olevaan polttoainetankkiin oli porattu kaksi siistiä reikää ja polttoainetta valui maahan. Asian huomannut ilmoitti siitä oitis hätäkeskukseen, josta apu lähetettiin paikalle. Pelastuslaitos jatkoi keskiviikkoaamuna maan puhdistustoimenpiteitä.  

Havaintoja teosta tai tekijästä voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Lähteenä: Poliisi