Autoja vahingoitettiin pysäköintihallissa Pasilassa – lue poliisin ohjeet autojen omistajille

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

HELSINKI

Poliisin tietoon tuli varhain keskiviikkoaamuna 3.6.2020, että Helsingin Pasilassa, Maistraatinportin alla olevassa autohallissa P2 oli tehty vahinkoa useille pysäköidyille autoille. Kymmenkunnasta autosta oli rikottu ikkuna, sähköautojen pistokkeita oli irrotettu, ainakin yhden ajoneuvon sisätiloja oli rikottu ja lisäksi hallin seiniltä oli irrotettu palosammuttimia.

Paikalle hälytetty poliisipartio tapasi hallista vuonna 1978 syntyneen naisen, joka otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Pysäköintihallin porraskäytävistä löydettiin useita isoja kasseja ja muovipusseja, joissa oli todennäköisesti autoista kerättyä irtainta omaisuutta lasten turvaistuimesta lähtien. Löydetyt esineet otettiin poliisin haltuun.

Asiaa tutkitaan rikosnimikkeillä varkaus ja törkeä vahingonteko.

Poliisin ohjeet asianomistajille:

Jos autosi on ollut pysäköitynä kyseisessä autohallissa ja toteat, että sitä on vahingoitettu tai sieltä on viety omaisuutta, tule henkilökohtaisesti kertomaan asiasta Pasilan poliisitalo 1:ssä (Pasilanraitio 13) sijaitsevaan ilmoitusten vastaanottoon.

Ota mukaasi henkilöllisyystodistus ja tee valmiiksi lista omaisuudesta, jota autosta on viety. Näin meneteltyäsi poliisilla on mahdollisuus palauttaa autostasi viety omaisuus käyntisi yhteydessä. Ilmoitusten vastaanotto on auki joka päivä kello 8‒16.

Lähde ja teksti: Poliisi