Autoilija törmäsi nuoreen Joensuussa maanantaiaamuna, poliisi pyytää naisautoilijaa ilmoittautumaan – Lisäksi ajo-oikeudeton nainen ajeli huumepäissään Joensuussa tiistaina aamupäivällä

Jaa tämä julkaisu:

JOENSUU

Poliisi pyytää nuoreen törmännyttä naisautoilijaa ilmoittautumaan.

Joensuun Niittylahdessa Kummuntien ja Suorannantien risteyksessä oli tapahtunut maanantaina klo 8.00 maissa liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto oli tullut kolmion takaa ja törmännyt jalankulkijaan. Nuori oli ollut matkalla koulukyytiin bussipysäkille, kun hän oli jäänyt auton tönäisemäksi ja lentänyt konepellin kautta läheiseen ojaan.
Autolla liikkunut tummahiuksinen nainen oli kysynyt ambulanssin tarpeesta, mutta jatkanut matkaansa.

Poliisi pyytää kuljettajana toiminutta henkilöä ilmoittautumaan asian selvittämiseksi.
Tietoja voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.

Ajo-oikeudeton nainen ajeli huumepäissään tiistaina aamupäivällä Utrassa.

Tiistaina klo 10.25 Koillisväylällä Joensuun Utrassa epäillään ajo-oikeudettoman joensuulaisnaisen kuljettaneen henkilöautoa päihtyneenä. Nainen puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta hänen käytöksensä perusteella oli syytä epäillä hänen olevan huumausaineen vaikutuksen alaisena. Nainen käytettiin verikokeessa asian varmentamiseksi. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *