intiimisheivaustuotteita naisille

Autoilija pakeni poliisia ja aiheutti vaaraa useille ihmisille Vaasassa, vastusti myös poliisia – poliisi toivoo takaa-ajon uhreja olemaan yhteydessä poliisiin

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VAASA

Ylinopeutta ajanut henkilöauton kuljettaja lähti pakenemaan poliisia Huutoniemellä sunnuntaina hieman ennen klo 10. Pakomatka eteni Huutoniementieltä Keskuskadulle, Sairaskodinkadulle, Ruutikellarintielle kohti Suvilahtea ja jatkui muun muassa Yhdystiellä, Huutoniementiellä, Kappelinmäentiellä, Vesilaitoksentiellä ja kasitiellä. Kuljettajan epäillään aiheuttaneen pakomatkansa aikana useita vaaratilanteita ylinopeudellaan, ajamalla läpi punaisista liikennevaloista ja väärältä puolelta liikenteenjakajia. Kuljettajan käyttämä henkilöauto on ollut hatchback -mallinen keltainen Toyota Yaris. Kuljettaja saatiin pysäytetyksi poliisin toimesta kasitiellä Kunin jälkeen. Kuljettaja on vielä pysäytyksen jälkeen vastustanut poliisia.

[smartslider3 slider=”9″]

Poliisi pyytää yhteydenottoa niiltä henkilöiltä, jotka ovat joutuneet osallisiksi tapahtumaa väistämällä kuljettajaa tai muulla tavoin. Yhteydenotot pyydetään lähettämään vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi. Yhteydenotossa pyydetään lyhyesti kertomaan tilanteesta ja ilmoittamaan yhteystiedot.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja virkamiehen vastustamisena.

Lähde ja teksti: Poliisi

[smartslider3 slider=”11″]