intiimisheivaustuotteita naisille

Autoilija ajoi vastapalloon muita autoilijoita Kuopiontiellä Liperissä – Lisäksi Liperissä pakettiautoilija törmäsi hirveen

Jaa tämä julkaisu:

LIPERI

Autoilija ajoi vastapalloon muita autoilijoita Kuopiontiellä.

Maanantaina klo 14.50 henkilöauton kuljettaja oli ajanut Kuopiontien moottoritiellä Kuopion suuntaan menevien ajokaistalla Joensuun suuntaan. Henkilöauto oli laskeutunut Polvijärventien rampista moottoritielle ja lähtenyt ajamaan “vastakarvaan”. Liikennettä vaarantavasta autoilijasta oli tehty useita ilmoituksia hätäkeskukseen. Poliisin tavoitettua ko. henkilöauton Siilaisen kohdalla oli se ollut jo matkalla asianmukaisella kaistalla kohti Joensuuta. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Pakettiautoilija törmäsi hirveen Heinävedentiellä.

Maanantaina klo 19.45 oli pakettiauton kuljettaja törmännyt hirveen Heinävedentiellä Liperissä. Heinävedentietä pitkin Liperin kylän suuntaan pakettiautoa kuljettanut mies oli törmännyt tien vasemmalta puolelta pakettiauton eteen juosseeseen hirveen. Törmäys oli tapahtunut lähellä Kaatamontien risteystä. Kuljettaja ei ollut loukkaantunut törmäyksessä. Hirvi oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle. Riistanhoitoyhdistyksen jäljestäjät lähtivät tavoittamaan törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Pakettiauton tuulilasi oli rikkoontunut ja myös auton katto oli kolhiintunut törmäyksen voimasta.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *