Auto törmäsi lapseen Lappeenrannassa, poliisi pyytää autoilijaa ilmoittautumaan – Lisäksi Lappeenrannassa ja Rautjärvellä varastettiin auto ja mopo

Jaa tämä julkaisu:

LAPPEENRANTA

Henkilöauto törmäsi lapseen Leirin kaupunginosassa, poliisi kaipaa havaintoja.

Lappeenrannassa Leirin kaupunginosassa toistaiseksi tuntematon henkilöauton kuljettaja törmäsi mahdollisesti pyörällä suojatietä ylittäneeseen lapseen Suonionkadulla perjantaina. Lapsi loukkaantui lievästi pyörällä kaatumisesta, poliisi ei tiedota vammoista enempää. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan ja tapauksen nähneitä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Poliisi muistuttaa autoilijoita kiinnittämään huomioita käyttämäänsä ajonopeuteen etenkin suojateiden läheisyydessä ja huomioimaan muut liikkujat. Lapsen on vaikea hahmottaa liikenteessä etäisyyksiä ja nopeuksia. Vastuu lasten liikenneturvallisuudesta on aikuisilla.

Lisäksi poliisi haluaa muistuttaa heijastimen käytöstä, sillä illat pimenevät ja jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden havaitseminen vaikeutuu.

LAPPEENRANTA – RAUTJÄRVI

Varkauksia Lappeenrannassa ja Rautjärvellä.

Lappeenrannassa Alakylän kaupunginosassa on murtauduttu asuntoon ja anastettu omaisuutta 5.-7.9. välisenä aikana. Anastetun omaisuuden selvittely on vielä kesken. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Lappeenrannassa Joutsenossa ja Rautjärvellä Simpeleellä on anastettu kotipihalta mopo ja henkilöauto 3.-6.9. välisenä aikana. Asioita tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Paras tapa estää ajoneuvon varkaus on lukita ajoneuvo tai mahdollisuuksien mukaan säilyttää sitä lukitussa tilassa.

Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *