Auto törmäsi kolmipyörään Rauman keskustassa viime viikolla – poliisi pyytää havaintoja sekä auton kuljettajaa ilmoittautumaan

RAUMA

Lounais-Suomen poliisissa on tutkittavana Rauman keskustassa viime viikolla tapahtunut liikenneonnettomuus, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos. Poliisi pyytää onnettomuuden nähneiltä havaintoja sekä onnettomuuden toista osapuolta ilmoittautumaan.

Poliisin saamien tietojen mukaan hiihtolomaviikon keskiviikkona 22. helmikuuta päivällä, henkilöauto oli törmännyt suojatietä ylittävään sähköavusteiseen kolmipyörään, sillä seurauksella, että kolmipyörän miespuolinen kuljettaja oli kaatunut ja loukannut itseään.

Onnettomuus oli tapahtunut Rauman keskustassa kanaalin tuntumassa. Henkilöauton kuljettajana toiminut nainen oli pysähtynyt kysymään kolmipyörän 1940-luvulla syntyneen kuljettajan vointia. Mies oli lopulta päätynyt jatkamaan matkaansa omalla ajoneuvollaan.

Paikalle oli pysähtyneenä myös muita ihmisiä, sillä tapahtuma tukki hetkellisesti liikenteen. Mies oli käyttänyt punaista päältä ajettavaa sähköavusteista kolmipyörää ja mieheen törmänneen henkilöauton väri oli todennäköisesti tumma/harmaa.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisi pyytää tätä naiskuljettajaa ilmoittautumaan. Lisäksi kaikkia tapauksen nähneitä tai siitä tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä. 

Yhteydenotot:


  • Sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi
  • WhatsAppilla 050 4117655
  • Vihjepuhelimen kautta 0295 417 259