Auto törmäsi 14-vuotiaaseen tyttöön Kirkkonummella – poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan

KIRKKONUMMI

Auto oli osunut 14-vuotiaaseen tyttöön Kirkkonummella, tämän ylittäessään suojatietä, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Poliisi pyytää autoa kuljettanutta miestä ilmoittautumaan ja tilanteen nähneiltä havaintoja.

Auto osui suojatiellä tietä ylittäneeseen nuoreen tyttöön Kirkkonummella maanantaina 22. marraskuuta. Autoilija kuljetti tytön törmäyksen jälkeen Kirkkonummen terveysasemalle, josta hän poistui jättämättä yhteystietojaan.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

14-vuotias tyttö oli ylittämässä tietä Sillankulman ja Upinniementien risteyksen suojatiellä noin kello 16.15 sähköpotkulautaa taluttaen. Nesteen kylmäaseman suunnasta Sillankulmaa pitkin oli ajanut vihreä vanhempi farmariauto ja törmännyt tyttöön suojatiellä. 

Autoa kuljettanut mies oli tytön kertoman mukaan yli 40-vuotias ja parrakas. Yllään hänellä oli tummat vaatteet ja raidallinen hattu. 

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. 

Poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille. Kuljettaja, ja myös havaintoja tilanteesta tai paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse numerossa 0295 413 031 (vastaaja). 

Poliisi muistuttaa, että lapsia ja nuoria liikenteessä nähtäessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta. 

Lähteenä: Länsi-Uudenmaan poliisilaitos