Auto suistui ojaan Nousiaisissa kyydissään viisi henkilöä, kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat ja yksi loukkaantui vakavasti

Jaa tämä julkaisu:

NOUSIAINEN

Nousiaisissa tapahtui sunnuntaina 17.05.2020 klo 07.05 aikaan yhden ajoneuvon yksittäinen ulosajo-onnettomuus. Tutkinnan alkuvaiheessa on selvitetty, että viiden nuoren henkilön seurue oli matkalla henkilöautolla Nousiaisten Takkulantiellä kohti Valpperintietä. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajoneuvon kuljettaja on menettänyt ajoneuvon hallinnan. Tällöin ajoneuvo on suistunut kulkusuunnassaan vasemmalle tien toiselle puolelle törmäten maatalousrakennuksen seinään. Onnettomuudessa kaikki viisi autossa ollutta nuorta miestä loukkaantuivat, neljä heistä lievemmin ja yksi vakavammin. Ajoneuvon kuljettajaksi selvisi vuonna 2001 syntynyt mies, joka puhalsi tapahtuman jälkeen alkometriin 0,54 mg/l. Häntä epäillään alustavasti ainakin törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Ajoneuvon kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Lähde ja teksti: Poliisi