Auto päätyi katolleen ojaan Vantaalla, kuljettaja oli huumepäissään – lisäksi Vantaalla mies vastusti järjestyksenvalvojaa ja liikenteessä kaahattiin autolla, jossa oli väärät kilvet

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

VANTAA

Henkilöauto päätyi katolleen Hämeenlinnanväylällä, kuljettajan epäillään olleen päihteiden vaikutuksen alaisena

Vantaa, Hämeenlinnanväylä, 6.6.2020 klo 7.10

Henkilöauto ajautui ulos moottoritieltä ja päätyi katolleen tien pientareelle Vantaalla Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n liittymän kohdalla.

Poliisin saavuttua paikalle pelastuslaitoksen yksiköt olivat jo tapahtumapaikalla ja auto oli käännetty oikein päin. Autoa kuljettanut vuonna 1976 syntynyt mies oli päässyt sitä ennen autosta ulos omin avuin, vaikka olikin loukkaantunut onnettomuudessa.

Autoa kuljettaneelle miehelle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla promillea. Hänelle tehty huumepikatesti oli kuitenkin positiivinen. Todistajan mukaan ajo oli ollut holtitonta ennen onnettomuutta ja auton nopeus oli vaihdellut huomattavasti. Mies itse kertoi nukahtaneensa rattiin.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Järjestyksenvalvojien junassa herättämä mies ryhtyi riehumaan

Vantaa, Myyrmäen juna-asema, 6.6.2020 klo 16.45

Vuonna 1994 syntynyt mies oli sammunut junavaunuun. Kun järjestyksenvalvojat menivät herättämään miestä, tämä alkoi aggressiivisesti vastustaa heitä. Mies jouduttiin taltuttamaan painimalla ja laittamaan käsirautoihin. Kiinnioton aikana mies onnistui potkaisemaan yhtä järjestyksenvalvojista voimakkaasti jalkaan. Miestä epäillään järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja pahoinpitelystä.

Mies kaahasi Kehä III:lla, autossa kiinni väärät kilvet

Vantaa, Kehä III, 7.6.2020 klo 00.20

Moottoripyöräpartio valvoi nopeuksia Kehä III:lla Vantaalla, kun valvontapaikan ohitti henkilöauto nopeudella 123 km/h. Tieosuudella on voimassa nopeusrajoitus 80 km/h.

Moottoripyöräpartio lähti auton perään. Kääntyi Kehältä kohti Tikkurilaa ja pysähtyi Kielotiellä keskelle tietä. Mies selitti poliisille, että oli liikkeellä kaveriltaan lainaamalla autolla ja että autosta loppui polttoaine.

Asiaa selvitettäessä kävi ilmi, että autossa oli kiinnitettynä anastetuksi ilmoitetut kilvet eikä miehellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Auton oikeaa omistajaa ei yöllä tavoitettu. Autolla liikkeellä ollut vuonna 1972 syntynyt mies otettiin kiinni ja häntä epäillään moottoriajoneuvon käyttövarkaudesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, näpistyksestä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde ja teksti: Poliisi