Auto ajautui ojaan ja törmäsi koivuun Harjavallassa – kuljettaja päihtynyt ja ajo-oikeudeton

HARJAVALTA

Rattijuoppo suistui autolla ojaan ja törmäsi koivuun Harjavallassa lauantaiaamuna 9. lokakuuta, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Ajokortiton törkeään rattijuopumukseen epäilty henkilö jäi kiinni Pohjoisrannantiellä, Harjavallassa lauantaina 9. lokakuuta noin kahdeksan aikaan aamulla.

MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)

Henkilöauto oli tullut Kokemäen suunnasta ja suistunut kulkusuunnasta tien vasemmalle puolelle ojaan ja koivua päin. Tapahtumapaikka noin 200 metriä Kettulantien ja Pohjoisrannantien risteyksestä.

Tapahtumapaikalla kuljettaja kertoi poliisipartiolle kuljettaneensa autoa ja tulleensa Kokemäen suunnasta ja jostain syystä auto oli ajautunut tien vasemmalle puolelle ojaan ja keula oli osunut puuhun. Hän kertoi juoneensa olutta ennen ajoa ja törmäyksen jälkeen ensimmäinen muistikuva oli, kun pelastuksenyksikkö tuli paikalle. Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,88 mg/l ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Henkilöauton etupää oli vaurioitunut tuntuvasti ja takalasi oli mennyt rikki. Autossa ei ollut muita kyydissä. 

Kuljettaja oltiin kuulusteltu tapahtumapäivänä ja hän tunnusti syyllistyneensä liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lähteenä: Lounais-Suomen poliisilaitos