Aura-auto aiheutti liikenneonnettomuuden VT-3:lla Janakkalassa jossa oli osallisena kaksi muutakin autoa

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

JANAKKALA

Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina iltapäivällä liikenneonnettomuudesta Valtatiellä 3 lähellä Tervakosken liittymää. Ilmoituksen mukaan onnettomuudessa oli osallisena aura-autoa ja kaksi henkilöautoa.
Partio sai tapahtumapaikalla selville, että aura-autoa kuljettanut kolmekymppinen mies oli tehnyt U-käännöksen huoltoaukossa. Käännöksen jälkeen hän oli ajanut vasemmanpuoleista ajokaistaa ja vaihtanut kaistaa oikealle. Kaistanvaihdon yhteydessä hän oli menettänyt aura-auton hallinnan, joka kääntyi kaistoilla poikittain. Takana tullut henkilöauto törmäsi aura-auton takakulmaan.
Aura-auton takana tuli myös kaksi muuta henkilöautoa. Niiden kuljettajat joutuivat ohjaamaan autonsa keskialueelle lumipenkkaan välttääkseen törmäämisen aura-autoon. Lumipenkkaan väistäneissä autoissa oli useita matkustajia, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut tilanteessa.
Aura-auton ja siihen törmänneen henkilöauton kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastuksiin. Aura-auton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

Lähteenä: Poliisi