Asuntoon murtauduttiin Joensuussa, poliisi kaipaa havaintoja – Lisäksi paikkakuntalainen nainen ajeli kovassa humalassa keskellä päivää perjantaina

Jaa tämä julkaisu:

JOENSUU

Paikallinen nainen ajeli kovassa humalassa.

Joensuulaisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Joensuun Siihtalassa Rantakadulla perjantaina hieman ennen kello 15:ta. Hätäkeskukseen oli tullut ilmoitus toisen henkilöauton etuosaan liikennevaloissa peruuttaneesta henkilöautosta, Rantakadun ja Nurmeksentien risteyksessä. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,66 promillea. Peruutetun auton eturekisterikilpeen oli tullut painuma törmäyksen seurauksena.

Asuntoon murtauduttiin perjantaina, poliisi pyytää havaintoja.

Joensuun Rantakylässä, Ahvenentiellä, oli murtauduttu asuntoon perjantaina kello 9 ja kello 20.30 välisenä aikana. Asunnosta oli alustavasti anastettu muun muassa pöytätietokone, Sound Bar-merkkiset musiikkilaitteet ja kaiuttimia.

Mahdollisia havaintoja viimeksi mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *