Asuntoon murtauduttiin Ilomantsissa, saaliiksi viisi toimintakuntoista asetta ja yksi deaktivoitu ase – poliisi kaipaa havaintoja

Jaa tämä julkaisu:

[responsivevoice_button voice=”Finnish Female” buttontext=”Kuuntele uutinen”]

ILOMANTSI

Poliisille ilmoitettiin lauantaina 20.6. että Ilomantsin keskustassa Laiduntiellä on murtauduttu asuttuun asuntoon ja asunnosta oli anastettu viisi toimintakuntoista ampuma-asetta ja yksi deaktivoitu ase. Asunnon omistaja ei ollut tapahtuma-aikaan paikalla asunnossa.

Asuntoon oli päästy murtamalla asunnon takaovi. Asunnossa olleeseen asekaappiin oli päästy, kun tekijä tai tekijät olivat löytäneet asuntoon piilotetun asekaapin avaimen. Aseista neljä on kiväärejä ja kaksi haulikkoa.

Teko on tapahtunut perjantain klo 14 ja lauantain klo 14 välisenä aikana, mutta tarkempi tapahtuma-aika on todennäköisesti lauantaina 20.6. aamuyöstä. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää tietoja teosta ja havaintoja lauantaiaamuyöstä Ilomantsin Laiduntien alueella liikkuneista ihmisistä tai ajoneuvoista sekä heidän tuntomerkeistään. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Lähde ja teksti: Poliisi