Ampumavälikohtaus Salossa: Romanimies ampui toista romanimiestä vatsaan ja käteen salolaisen baarin sisäpihalla torstai-iltana

Jaa tämä julkaisu:

SALO

Salossa on paikallisen baarin sisäpihalla tapahtunut eilen 13.8. noin klo 22.50 aikaan ampumavälikohtaus. Hätäkeskukseen on tullut ilmoitus laukauksista baarin pihalla ja että tekijä on poistunut paikalta. Baarin järjestyksenvalvoja oli kertonut poliisille, että kyseessä oli kahden romanipariskunnan välinen riitatilanne. Riita oli alkanut sisällä baarissa ja järjestyksenvalvoja oli poistanut toisen pariskunnan ulos rauhoittaakseen tilanteen. Toinen seurue oli sillä välin poistunut toisesta ulko-ovesta baarin sisäpihalle. Baarista poistettu romanimies pääsi kuitenkin tunkeutumaan takaisin sisälle baariin ja sitä kautta sisäpihalle toisen pariskunnan perään. Pian tämän jälkeen järjestyksenvalvoja oli kuullut laukauksia. Poliisin tullessa paikalle selvisi, että romanimies oli ampunut toista romanimiestä, laukaukset olivat osuneet vatsaan ja käsivarteen. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta. Sairaalasta saatujen tietojen mukaan uhrin tila on tällä hetkellä hyvä.

Teosta epäillään 80-luvulla syntynyttä Salolaista romanimiestä. Hänet on otettu eilen kiinni ja tullaan esittämään vangittavaksi.

Teon tarkasta motiivista ym. ei esitutkinnan tässä vaiheessa ole tietoa. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena. Poliisi ei esitutkinnan tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *