Alle 15-vuotiaiden pakomatka päätyi ojaan Vaasassa – Auto syttyi tuleen

Jaa tämä julkaisu:

MUSTASAARI – VAASA

Viime yönä puolenyön jälkeen Rantatiellä Mustasaaressa poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto, jonka epävarma eteneminen liikenteessä herätti partion huomion. Partio kääntyi auton perään ja kytki pysäytysvalot päälle. Henkilöauto kääntyi Rantatieltä moottoritien liittymälle ja pysähtyi. Poliisipartio nousi partioautosta tarkastaakseen kuka autolla oli liikenteessä. Siinä yhteydessä auto kiihdytti kovalla vauhdilla ja jatkoi moottoritietä kohti Vaasan keskustaa. Partio lähti seuraamaan autoa ja näki sen kääntyvän liittymässä Tarhaanjantielle. Siinä kohtaa partio menetti hetkellisesti näköyhteyden autoon. Partio kääntyi auton perään Tarhaajantielle ja huomasi tasoliittymässä auton ojan toisella puolella tulessa.

Kaikki autossa olleet henkilöt makasivat auton ulkopuolella. Pelastuslaitos kutsuttiin paikalle sammuttamaan tulipalon ja kaikki autossa olleet kuljetettiin sairaalaan.

Kaikki autossa olleet ovat alle 15-vuotiaita. Poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä vammantuottamuksena. Tapauksesta on ilmoitettu lastensuojeluviranomaisille ja lasten vanhemmille.

Lähde: Poliisi