Ajokiellossa ollut mies ajeli huumepäissään Hämeenlinnassa – Oitissa nuoret miehet aiheuttivat pahennusta kuula-aseella ja veitsenpyörityksellä

Jakamalla uutisen, tuet verkkojulkaisuamme ❤

HAUSJÄRVI – HÄMEENLINNA

Poliisilla oli Kanta-Hämeessä suht. rauhallista maininnan arvoisten rikosten puolesta. Hämeen poliisilaitos kuitenkin kertoo kahdesta rikoksesta, jotka tapahtuivat Hämeenlinnassa ja Oitissa. Toisessa tapauksessa kärähti huumerattijuoppo ja toisessa nuoret miehet pyörittelivät veitsiä ja ampuivat kuula-aseella.

Ajokiellossa ollut mies ajeli huumepäissään Hämeenlinnassa.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus tiistai-iltana henkilöautosta, joka seilaa kaistalla ja sen ajonopeus vaihtelee. Partio tapasi kyseisen auton Katumantiellä.

Autoa kuljetti ajokiellossa oleva kolmekymppinen mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen alittavan tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen.

Mies on syyllistynyt useisiin kulkuneuvon kuljettamisiin ilman ajo-oikeutta. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikokseen.

Kaksi nuorta miestä pyöritteli veitsiä ja ampuivat muovikuula-aseella Oitissa.

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän tiistai-iltana Oittiin.

Ilmoituksen mukaan kaksi nuorta miestä pyörittelee veitsiä ja ampuvat muovikuula-aseella. Partio tapasi kyseisen kaksikon tapahtumapaikalta. Heidän hallusta löytyi teräaseita ja toisen miehen hallusta löytyi lisäksi ampuma-aseen patruuna.

Toinen miehistä sai sakon toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta, koska häneltä löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kaksi puukkoa.

Toisen miehestä epäillään syyllistyneen myös lievään ampuma-aserikokseen. 

Lähteenä: Poliisi