Ajo-oikeudeton mies otti auton luvatta käyttöön ja ajoi sen ulos tieltä Kajaanintiellä Oulussa

Jaa tämä julkaisu:

OULU

Oulun poliisille tuli tiistaina 25.8. n. klo kolmen aikaan yöllä tehtävä Oulun Kainuuntielle. Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli suistunut ulos tieltä, ja kuljettaja poistunut paikalta.

Tapahtumapaikalle menneet poliisipartiot havaitsivat tieltä ulos ajetun henkilöauton Kainuuntiellä Maikkulan kohdilla. Auto oli tullut jäljistä päätellen Oulun keskustan suunnasta, ja suistunut ulos tieltä kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle. Kuljettajaa ei näkynyt tapahtumapaikalla.

Poliisipartiot saivat tapahtumapaikkatutkinnan ja tekemiensä selvitysten avulla selville kuljettajan henkilöllisyyden. Hänet tavoitettiin hetkeä myöhemmin jonkin matkan päästä tapahtumapaikasta. Kuljettaja kertoi suistuneensa tieltä nukahtamisen seurauksena. Sairaankuljetus kävi myös paikalla tarkistamassa kuljettajan kunnon.

Asiaa selvitettäessä kävi ilmi, ettei kuljettajalla ole henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Lisäksi hänen epäillään ottaneen auton luvatta käyttöön sen omistajalta.

Kuljettajaksi ilmoittautunutta oululaista n. 40-vuotiasta miestä epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja luvattomasta käytöstä. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei epäillä olevan osuutta asiaan.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *