Ajo-oikeudeton huumerattijuoppo pakeni poliisia törmäten sivulliseen autoon Kuopiossa – Lisäksi Kuopiossa jäi kiinni toinenkin huumerattijuoppo

Jaa tämä julkaisu:

KUOPIO

Ajo-oikeudeton huumerattijuoppo pakeni poliisia törmäten sivulliseen autoon.

Poliisipartio ryhtyi torstaina päivällä pysäyttämään henkilöautoa Kellolahdentiellä tarkastusta varten. Auto kiihdyttikin vauhtiaan ja jatkoi Kellolahdentien ja Kallantien risteykseen, jossa se osui sivulliseen henkilöautoon. Auto jatkoi matkaa moottoritielle jota se jatkoi etelän suuntaan huomattavalla ylinopeudella. Melko pian pakenevan auton kuljettaja menetti auton hallinnan ja auto törmäsi tien oikeassa reunassa olevaan kaiteeseen ja auto pysähtyi pientareelle. Autoa kuljetti vuonna 1987 syntynyt ulkopaikkakuntalainen mies jolla ei ollut voimalla olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti osoitti merkkejä huumausaineiden käyttämisestä, jonka vuoksi kuljettaja vietiin verikokeeseen. Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi kaksi muuta henkilöä, mutta kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Autoon ja kaiteeseen tuli vaurioita.

Nainen ajeli huumepäissään Puijonlaaksontiellä.

Myöhään torstaina poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastettavaksi Puijonlaaksontiellä. Autoa kuljetti paikkakuntalainen nainen, jolle suoritettu huumepikatesti antoi merkkejä huumausaineiden käyttämisestä. Lisäksi kuljettajan hallusta löytyi vähäinen määrä huumausainetta. Kuljettajaa käytettiin verikokeissa ja hänet kuljetettiin kiinniotettuna Kuopion poliisiasemalle asian tutkintaa varten.

Lähde ja teksti: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *